This Too Shall Pass

just everything is THIS TOO SHALL PASS
Kedai Online Denaihati Network

Wednesday, 25 March 2009

Mari Melapor Diri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.....

Pertamanya, aku bukan lagi member FB, deactivated.....

Keduanya, maaf kerana tidak menjengok rumah teman-teman semua, InsyaAllah, bila semua kerja-kerja di offshore selesai.....

Ketiganya, terimalah hakikat bumi ini berbentuk sfera dengan sedikit bujur...berputar di atas carekawala, siang dan malam silih berganti, dan kecil sahaja saiznya...namun Allah tidak pernah tidur.....

Jakaza Allah....

11 comments:

addyaholix said...

Pertama,
saya masih member FB, tapi sangat kurang aktif.

Kedua,
nanti jenguk saya!

Ketiga,
selalu harap malam lebih panjang.

salam dayat!

[tErOmPaH bIrU] said...

Salam Wan... yg no.1 tu pernah gak Along terfikir nak buat ;D

Apa2 pun take care yerk :)

Fi-sha said...

Salam..hi bro...dont u think blogging is better than FB ing? it is to me...perhaps..im just too personal a person...

take care and like addyaholix, i wish the night is a little longer...

Yoshi Aiko said...

dayat,

pertama,
kenak fb ktk tetiba deactivated?

kedua,
klak blt dr offshore kita pegi jln2 ok?

ketiga,
berharap mlm pjg kit dr biasa... :P

Clifford Elvin Eric said...

Wan, kenapa nak deactivated FB? Patotlah Cliff nyer kawan kat FB dari 328 tukar jadi 327. Huhu!

Otit said...

oh,hampir terlupa.
almost bulan April dah.
about things yg kamu nak transfer gi KL tu kan.

artisticklytouch said...

ler...patutlah kawan aku berkurang sorang...nak bagi cukup 300 neh he he

anyway...good luck yer di laut tuh

JaseMario said...

Salam Dayat;

Pertama : Kenapa deactivate FB tu? Lom sempat nak add? Any juicy story to share? Hahaha... dah sah-sah Bro kaki gossip !!!

Kedua : Hmmm.... Ader org tuu... dtg semenanjung tak jengok... oopppsss terlebeh sudah. saje jer... Tiada tersurat @ tersirat.

Ketiga : Dayat cita2 dulu nak jadi cikgu sains ker?

Last but not least... Kan Hari ini lebih baik dari semalam? Kan.. Kan.. Kan...

~NoRiSh~ said...

r u okey?!

Neeza Shahril said...

Salam Dayat,

I could sense something is not right here..
I hope you're doing just fine there..
take care little brother..

炒米粉Ken said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...